GUMENI PODOVI - ELEKTROIZOLACIONA GUMA


Image

Ova gumena podna obloga je glatka sa obe strane. Glavna karakteristika obloge je elektroneprobojnost.

Elektroizolaziona guma se postavlja u svim objektima gde je potrebno obezbediti da ne dođe do elektroprobojnosti. Ona ima za cilj da vrši zaštitu ljudi i uređaja od proboja visokog napona. Elektroizolaciona guma se isporučuju uz atest ovlašćenog instituta. Ova vrsta gumene podloge se sastoji od dva gumena sloja, podloge i gazećeg sloja. Gazeći sloj se radi u crnoj ili zelenoj boji, a po zahtevu kupca može biti u drugim bojama.

Upotrebljavaju se kao podna obloga i staze u elektro centralama, el. kabinama, ispod elektro-ormara, trafo stanicama i na svim drugim mjestima gdje postoji opasnost od udara električne struje.


Namena: Upotrebljava se kao podna obloga i staza u elektro centralama, elektro kabinama, ispod elektro-ormara, trafo stanicama i na svim drugim mestima gde postoji opasnost od udara električne struje.

Karakteristike: izdržava napon do 20kV, atest proizvođača

Dimenzije: širina 1200 i 1250mm, dužina 10m, debljina 4 i 6mm

Boja: donji sloj crne boje, gazeći sloj zelene ili braon boje

Ugradnja: može se ugradjivati lepljenjem na skoro sve vrste podloga

Održavanje svakodnevno: usisavanje i brisanje vlažnom krpom(mlaka voda + neutralni deterdžent), nakon brisanja voda ne sme ostati na podu, podloga mora biti suva nakon 15-20 sekundi

Održavanje periodično: najčešće metode periodičnog održavanja podnih obloga je čišćenje mašinom za pranje poda, nanos završnog zaštitnog sloja i suvo poliranjeNAŠI KLIJENTI

Tokom dugogodišnjeg rada imali smo prilku da sarađujemo sa nekim od najvećih kompanija